CAN-AM 2019 – новий рівень вражень позашляхової їзди

can-am atv ssv 2019 року
Can-Am 2019 року продовжує вдосконалювати модельний ряд квадроциклів і мотовсюдиходлів, долучаючи конструктивно нові характеристики до оновлюваної мототехніки.

Повний модельний ряд квадроциклів та мотовсюдиходів Can-Am 2019 року забезпечує надзвичайний рівень якості позашляхової їзди в будь-яких умовах.

  • Квадроцикли Outlander оновленої конструкції забезпечують підвищення якості їзди за рахунок першокласних ходових якостей, найкращих у світі характеристик керованості й чудових дизайнерсько-конструкторських рішень.
  • Наразі Can-Am пропонує найширший за всю історію марки модельний ряд квадроциклів та мотовсюдиходів, що відповідають новим нормам ЄС.
  • Моделі Can-Am Traxter зазнали якісно нових покращень, що сприяють підвищенню функціональних можливостей цих транспортних засобів – цей модельний ряд містить спеціалізовані конфігурації, які розроблено для задоволення різноманітних потреб користувачів у всьому світі.

Валькур, Квебек (Valcourt, Quebec), 1 червня 2018 року – компанія BRP презентує конструктивно оновлений модельний ряд квадроциклів та мотовсюдиходів 2019 року з покращеними функціональними характеристиками та можливостями. Безперервно розширюваний модельний ряд інноваційних позашляхових транспортних засобів Can-Am продовжує підкорювати галузь завдяки покращенню якості їзди на зразках, оснащених спеціальними функціями, що задовольняють потреби споживачів у будь-яких умовах місцевості.

Новини про квадроцикли Can-Am

Нові квадроцикли Can-Am Outlander і Renegade 4x4 мають покращені функціональні характеристики, повністю нову підвіску та оновлений зовнішній вигляд і є транспортними засобами, про які мріє кожен шанувальник рекреаційної їзди. Для ринків країн, що не входять до ЄС, пропонуються повнофункціональні квадроцикли Can-Am Outlander 1000R та Renegade 1000R, оснащені кремезним здвоєним з V-подібним розташуванням циліндрів двигуном Rotax потужністю 91 к.с., який є найпотужнішим двигуном для квадроциклів за всю історію галузі. Водії також отримають надзвичайні ходові якості на перетятій місцевості, які досягнуто завдяки новій системі інтелектуального керування дроселем (iTC) з можливістю перемикання різних режимів їзди з регулюванням відбирання потужності й чутливості до відкриття дросельної заслінки залежно від переваг користувача.

Квадроцикли Can-Am Outlander 650 і 1000, які мають кращу в своєму класі потужність, знаменують собою революційні перетворення в своїх категоріях, пропонуючи інноваційні інженерно-конструкторські рішення, найвищу якість і надійні функціональні характеристики. Їхня нова точно відрегульована підвіска, збільшена ширина, вишуканий комфорт і оновлений зовнішній вигляд забезпечують принципово новий рівень якості позашляхової їзди.

Минулого року компанія BRP випустила перші квадроцикли Can-Am, що відповідають новим нормам ЄС. Цього року компанія BRP розширює свій модельний ряд квадроциклів із включенням моделі Outlander 450, яка пропонується з антиблокувальною гальмівною системою (ABS) і без такої. Завдяки ретельному допрацюванню функціональних характеристик і системи керування, ця модель з потужностями 28 кВт/38 к.с., має виграти конкуренцію в класі транспортних засобів із середнім робочим об’ємом двигуна на ринках країн Європи.

"Ми знаходимось у безперервному пошуку інноваційних рішень, націлених на покращення якості їзди таким чином, щоб воно перевершувало найсміливіші очікування й потреби споживачів," – заявив Бернар Гюї (Bernard Guy), старший віце-президент з питань стратегії глобальної реалізації продукції компанії. – "Модельний ряд позашляхових транспортних засобів Can-Am 2019 року є результатом реалізації вищезазначеної політики нашої компанії й підіймає планку можливого навіть вище, завдяки надзвичайній потужності двигунів Rotax та оригінальним дизайнерським рішенням, які вигідно вирізняють їхніх власників від загальної маси водіїв квадроциклів".

Новини про мотовсюдиходи Can-Am

Представники родини утилітарно-рекреаційних мотовсюдиходів Can-Am Traxter 2019 року мають найкращі в своєму класі показники тягового зусилля для виконання важких робіт. Мотовсюдиходи Traxter X mr для брудової їзди додатково вдосконалено таким чином, що тепер вони мають кращий в галузі кліренс, довжину ходу підвіски, оптимізовану для їзди конструкцію забрудненою місцевістю, а також новий задній диференціал, що блокується, який дозволяє з легкістю долати найсуворіші умови місцевості.

Що стосується спортивних моделей, відзначені нагородами конфігурації Maverick і Maverick MAX X відтепер оснащено технологією Smart-Lok*, тобто, системою повного Сторінка 3 блокування переднього диференціала під час руху з різними режимами електронного автоматичного керування, для забезпечення максимального зчеплення з поверхнею в будь-яких умовах. Всі мотовсюдиходи Maverick отримають нову високомоментну тридіапазонну динамічну систему рульового керування з підсиленням (DPS), яка гарантує досягнення надзвичайних ходових якостей. До того ж, були виконані суттєві конструктивні вдосконалення для підвищення загального рівня комфорту та надійності, які підіймають якість їзди на транспортних засобах Can-Am на досі небачену висоту.

Нові моделі для Європи У 2019 році на ринки країн Європи надійдуть п’ять нових моделей мотовсюдиходів, узгоджених з нормами ЄС. Нова модель Traxter HD5 відрізняється високими споживацькими характеристиками й цілою низкою переваг і пропонується за дуже доступною і конкурентною ціною.

Прихильники Maverick Trail і Maverick Sport у 2019 році можуть розраховувати на вихід чотирьох нових моделей категорії T. Крім того, цього року марка Can-Am знову розширює можливості розвитку галузі з новою інноваційною антипробуксовувальною системою керування гальмами, яка забезпечує максимальну керованість у найскладніших умовах їзди. До складу цієї антипробуксовувальної системи керування гальмами також входить антиблокувальна гальмівна система (ABS), тому, швидкість цих транспортних засобів не обмежується 60 км/год.

Can-Am

логотип can-am

Купити квадроцикли Can-Am у мотосалоні BRP Логос-Київ.

Sea-Doo

логотип sea-doo

Ski-Doo

логотип ski-doo

Інстаграм Мотосалону BRP Логос-Київ

Контакти

Мотосалон BRP "Логос-Київ"
Київ, вул. Юрія Іллєнка, 89-А
04119
Тел: (063) 247-95-99
Тел: (063) 247-95-00.
Олексій Штам

Мапа сайту

Напишіть вігук про мотосалон Логос-Київ.