Гідроцикли Sea-Doo 2021 модельного року – що нового?

гідроцикли Sea-Doo 2021

2021 модельний рік для інженерів персональних плавзасобів Sea-Doo видався насиченим, адже вони постаралися на славу і зробили доволі багато корисних нововведень для лінійки гідроциклів, основними з яких є:

  • регульована спинка сидіння;
  • Новий корпус з "зябра акули";
  • Новий великий 7,8 дюймовий дисплей;
  • Новий колір і новий дизайн.

гідроцикл Sea-Doo RXP-X, колір жовтийгідроцикл Sea-Doo RXP-X, колір синій

Sea-Doo RXP-X 300 – аквабайк 2021 року є найшвидшим (розгін до 80 км/год за 3 секунди) серійним гідроциклом завдяки потужному двигуну у 300 к.с. і новій платформі T3-R "акулячі зябра", яка забезпечує найкращу керованість. На дану модель гідроцикла можна встановити аудіосистему BRP AUDIO Bluetooth (на версії помаранчевого кольору поставляється в стандартній комплектації).

гідроцикл Sea-Doo RXP-X, колір жовтийгідроцикл Sea-Doo RXP-X, колір жовтий

Sea-Doo RXP-X 300 2021 модельного року полегшав на 27 кг у порівнянні з попередником. Повна зміна конструкції і збільшення кілеватості нової платформи T3-R є запорукою кращої стійкості на великих швидкостях. Це оцінять як прості любителі покататися на вихідних, так і професійні спортсмени. Поєднання цих змін забезпечує впевненість в будь-яких умовах: і на швидкісному заїзді по дзеркально гладкому озеру, і на стрибках по хвилях або гонках навколо буїв.

гідроцикл Sea-Doo RXP-X, колір жовтий

Зміни торкнулися і ергономіки - нове сидіння дозволяє райдерам майже стати з гідроциклом єдиним цілим і повністю сконцентруватися на управлінні, не відволікаючись на спроби втриматися на ньому. У стандартній комплектації встановлено одномісне сидіння з регульованою спинкою. Спинка регулюється в вперед-назад на 12,7 см. Як опцію, можна встановити сидіння пасажира.

багажний простір і ергономіка гідроциклів Sea-Doo

Крім цього інженери Sea-Doo подбали і про збільшений багажний простір, місця кріплення аксесуарів LinQ на задній палубі і можливості установки 100-ватної Bluetooth аудіосистеми. Все це робить цей гідроцикл дійсно революційної новинкою.

Оновлення модельного ряду Sea-Doo 2021 не обмежуються тільки гідроциклом RXP-X 300. Ще одна новинка - перша інтелектуальна система очищення водомета (iDF). Вона допомагає видалити сторонні предмети та сміття з водомета натисненням однієї кнопки. Тепер любителі досліджувати нові місця можуть бути спокійні, як ніколи. Система входить в стандартну комплектацію моделей FISH PRO і GTX LTD 2021 модельного року.

дисплей діагоналлю 7,8 дюйма на гідроциклах Sea-Doo

Ще одна новинка цього сезону – широкий кольоровий РК-дисплей діагоналлю 7,8 дюйма на гідроциклах GTX LTD. Перший в світі гідроциклів мультимедіа дисплей з підтримкою сторонніх додатків, Bluetooth, управлінням музикою, навігацією, інформацією про погоду і багатьма іншими функціями. Керувати ним можна, навіть не прибираючи руки з керма.

Також в сезоні 2021 з'явиться нова колекція екіпіровки в гавайському стилі ALOHA.

Can-Am

логотип can-am

Купити квадроцикли Can-Am у мотосалоні BRP Логос-Київ.

Sea-Doo

логотип sea-doo

Ski-Doo

логотип ski-doo

Інстаграм Мотосалону BRP Логос-Київ

Контакти

Мотосалон BRP "Логос-Київ"
Київ, вул. Юрія Іллєнка, 89-А
04119
Тел: (063) 247-95-99
Тел: (063) 247-95-00.
Олексій Штам

Мапа сайту

Напишіть вігук про мотосалон Логос-Київ.