Новий 4-місний Maverick X3 MAX – незабутні враження позашляхової їзди

4-місний мотовсюдихід Maverick X3 MAX
Новий чотиримісний мотовсюдихід Can-Am Maverick X3 MAX подарує незабутні враження активного відпочинку усій сім’ї завдяки новому рівню комфорту, контролю, прохідності і технічних характеристик.

15 лютого 2017 р. в Ріно (штат Невада, США) BRP представила новий флагманський 4-місний мотовсюдихід Maverick X3 MAX, продовжуючи своє швидке просування в напрямку зміни форми супер сегменту спортивного ринку. Maverick X3 MAX, який змінює правила гри, має ту саму складну суміш зухвалого дизайну, прецизійного керування і виняткової потужності, притаманну 2-місній моделі Maverick X3, але разом з тим він є також уособленням нових рівнів комфорту і контролю в багатомісному сегменті ринку позашляхових транспортних засобів.

Двомісний мотовсюдихід Maverick X3 зарекомендував себе як один з найбільш привабливих позашляховиків у галузі спортивних мотовсюдиходів із самого початку свого виходу на ринок. Він отримав високу оцінку і загальне визнання з боку преси, завоював перемоги на найвідоміших гоночних трасах і все частіше стає вибором № 1 серед любителів позашляхової їзди, продовжуючи доводити свої високі експлуатаційні якості й покращуючи досвід відвідування демонстраційних салонів як клієнтами, так і дилерами.

"Мотовсюдихід Can-Am Maverick X3 MAX 2017 модельного року базується на удосконаленнях, що змінюють галузь, досягнутих з двомісною моделлю Maverick X3, представленою в минулому році, забезпечуючи нові рівні прохідності, керованості і комфорту пасажирів у чотиримісному сегменті ринку", – пояснила Анн-Марі Лаберж (Anne-Marie LaBerge), старший віце-президент з маркетингу та комунікацій BRP, відділ світових брендів, – "Він позиціонує Can-Am як марку, яка задовольняє потреби ринку в явному лідері в чотиримісному спортивному сегменті і відображає наш підхід з "дальнім прицілом", коли справа доходить до інновацій, дизайну і покращення досвіду споживачів."

Детальніше про Maverick X3 MAX...

Can-Am

логотип can-am

Купити квадроцикли Can-Am у мотосалоні BRP Логос-Київ.

Sea-Doo

логотип sea-doo

Ski-Doo

логотип ski-doo

Інстаграм Мотосалону BRP Логос-Київ

Контакти

Мотосалон BRP "Логос-Київ"
Київ, вул. Юрія Іллєнка, 89-А
04119
Тел: (063) 247-95-99
Тел: (063) 247-95-00.
Олексій Штам

Мапа сайту

Напишіть вігук про мотосалон Логос-Київ.