Can-Am розширює ряд мотовсюдиходів Maverick X3, пропонуючи більше спеціалізованих моделей

Родину мотовсюдиходів Can-Am Maverick X3 знову поповнено ще більшою кількістю моделей зі спеціалізованими характеристиками, відтепер пропонованими в різних цінових категоріях.

90-сильний can-am maverick x3 900 ho
Новий 90-сильний Can-Am Maverick X3 900 HO
  • Нова конфігурація Maverick X3 900 HO з вигідним співвідношенням ціни та якості;
  • Найпотужніший і перший в галузі турбонаддувний брудохід заводської зборки;
  • Передній диференціал, що блокується, з технологією Smart-Lok відтепер у конфігураціях Maverick X3 X rs Turbo R.

Валькур, Квебек (Valcourt, Quebec), 30 листопада 2017 року – компанія BRP знову застосувала всю свою майстерність, випустивши п’ять нових моделей мотовсюдиходів Can-Am Maverick X3. Ці нові моделі створено в контексті поточного курсу компанії BRP на покращення якості їзди й суттєвого розширення модельного ряду мотовсюдиходів.

Головною новинкою є базова бюджетна модель Maverick X3, а також дві конфігурації Maverick X3 для брудової їзди. До того ж, дві існуючі конфігурації Maverick X3 преміум-класу додатково оснащено системою блокування переднього диференціала Smart-Lok* від Can-Am.

Конфігурація Maverick X3 з вигідним співвідношенням ціни та якості

Повністю нову модель Maverick X3 900 HO оснащено 90-сильним безнаддувным двигуном Rotax, який забезпечує потужність і високі функціональні якості за більш доступною ціною. Її створено для осіб, які хотіли б розпочати знайомство з мотовсюдиходами з популярного спортивного сегмента. Цей новітній член родини Maverick X3 забезпечує прекрасні можливості, маючи ширину колії 163 см, довжину ходу передньої та задньої підвіски 46 см і амортизатори преміум-класу.

"Ми продовжуємо вдосконалювати нашу родину відзначених нагородами мотовсюдиходів Maverick X3 для покращення якості їзди і задоволення потреб, пов’язаних зі стилем життя сучасних водіїв, – зазначив Бернар Гюї (Bernard Guy), старший віце-президент з питань глобальної стратегії розвитку продукції компанії BRP. – Модель Maverick X3 900 HO відрізняється надзвичайно вигідним співвідношенням ціни та якості в поєднанні з характерними для нашого бренда високими функціональними якостями".

Конфігурації Maverick X3 для брудової їзди

Дві повністю нові конфігурації Maverick X3 X mr створені з метою закріпити позиції Can-Am, як провідного бренда в спеціалізованому сегменті мотовсюдиходів для брудової їзди.

Нові моделі максимальної комплектації, 172-сильний Maverick X3 X mr Turbo R і 120-сильний X3 X mr Turbo, створенні для забезпечення оптимальної впевненості та функціональних можливостей. Їх оснащено переднім диференціалом, що повністю блокується під час руху в режимі реального часу завдяки оптимізованій технології SmartLok, що передбачає різні режими їзди для забезпечення прекрасної керованості й зчеплення з поверхнею під час їзди багнистою місцевістю.

брудохід Maverick X-mr Turbo R
Новий брудохід Maverick X-mr Turbo R

Модель Maverick X3 X mr Turbo R є першим в галузі турбонаддувним брудоходом заводської зборки, який до того ж, має найвищий показник потужності у 172 к.с. Він дуже стійкий і надзвичайно функціональний, маючи ширину колії 183 мм, великий кліренс, спеціальні колісні диски/шини, амортизатори, лебідку й інші компоненти в стандартній комплектації для максимального покращення брудової їзди.

120-сильний Maverick X3 X mr Turbo з шириною 163 см має багато тих самих елементів дизайну та конструктивних особливостей і аналогічні характеристики брудопрохідності, але пропонується за доступнішою ціною.

Конфігурації, додатково оснащені технологією Smart-Lok

Нові моделі Can-Am Maverick X3 X rs Turbo R і Maverick X3 MAX X rs Turbo R 2018 року, забарвлені в ексклюзивні "Потрійний чорний" (Triple Black) і "Червоний Can-Am" (Can-Am Red) кольори, також оснащено технологією Smart-Lok. Ця система включає передній диференціал, що блокується 2x4 і 4x4, з режимами TRAIL ACTIV (режим їзди складними позашляховими трасами) і TRAIL (режим їзди позашляховими трасами) для долання позашляхових маршрутів у різних умовах місцевості.

Мотовсюдихід Maverick X3 X-rs TURBO-R 2019 модельного року
Мотовсюдихід Maverick X3 X-rs TURBO-R 2019 модельного року
Maverick X3 MAX X-rs TURBO R triple black
4-місний Maverick X3 MAX X-rs TURBO R Triple Black

Can-Am

логотип can-am

Купити квадроцикли Can-Am у мотосалоні BRP Логос-Київ.

Sea-Doo

логотип sea-doo

Ski-Doo

логотип ski-doo

Інстаграм Мотосалону BRP Логос-Київ

Контакти

Мотосалон BRP "Логос-Київ"
Київ, вул. Юрія Іллєнка, 89-А
04119
Тел: (063) 247-95-99
Тел: (063) 247-95-00.
Олексій Штам

Мапа сайту

Напишіть вігук про мотосалон Логос-Київ.