Нові спортивні мотовсюдиходи Maverick Sport

Нові спортивні мотовсюдиходи Maverick SportMaverick Sport 2019 м.р. – нові спортивні мотовсюдиходи з відмінними фунцкіональними характеристиками на новій платформі Trail завширшки 152 см (60 дюймів) відрізняються винятковою керованістю і контролем. Це ідеальні транспортні засоби для тих, хто хоче впевнено мчати вперед, підкорюючи все нові позашляхові маршрути.

Ключові характеристики Maverick Sport:

  • Ширина 152 см – ідеальна для швидкісної їзди позашляховими трасами.
  • Оснащені багатьма інноваційними технологіями, застосовуваними в поточній лінійці Maverick.
  • Знаменує собою подальше виконання взятого компанією BRP зобов’язання з випуску нового мотовсюдихода Can-Am кожні 6 місяців протягом 4 років.

Валькур, Квебек (Valcourt, Quebec), 3 квітня 2018 року – компанія BRP розширює свій вдосконалений модельний ряд мотовсюдиходів Can-Am, представляючи ще дві повністю нові спортивні конфігурації Can-Am Maverick Sport. Ці нові моделі демонструють запаморочливі функціональні характеристики і ходові якості на платформі 152 см завширшки і являють собою ідеальні транспортні засоби для тих, хто хоче впевнено мчати вперед, підкорюючи все нові позашляхові маршрути.

Дві нові конфігурації, базова і DPS, мають ультрасучасний дизайн, інноваційні функціональні характеристики і відзначені нагородами конструктивні особливості, спільні для всього сімейства мотовсюдиходів Can-Am Maverick. Кожен елемент їх конструкції покликаний поліпшити якість їзди і забезпечити впевненість на позашляхових трасах, щоб водії могли більше зосередитися на створенні чудових спогадів про подорожі дикими стежками з друзями і сім’єю.

"Нові моделі Can-Am Maverick Sport є кращими мотовсюдиходами з усіх, які ми досі розробляли для швидкісної їзди позашляховими маршрутами," – зазначив Бернар Гі (Bernard Guy), старший віце-президент з питань стратегії глобальної реалізації продукції компанії. – "Завдяки оригінальним інженерним рішенням бренду Can-Am, приголомшливій потужності двигунів Rotax, чудовій керованості і комфорту, вони стануть ідеальним вибором для тих, хто хоче негайно вирушити в дорогу назустріч пригодам, впевнено долаючи будь-які перешкоди на своєму шляху".

Базова модель і модель DPS мотовсюдиходів Can-Am Maverick Sport оснащені 75-сильним V-подібним двигуном з подвійними циліндрами Rotax 976 см³, а модель DPS 1000R також пропонується у версії з високомоментним двигуном потужністю 100 к.с. з високими експлуатаційними характеристиками. Обидві конфігурації відкалібровані під спортивну їзду з особливим упором на забезпечення точності керування, стійкості й оптимального зчеплення з поверхнею.

Базова модель пропонується в білому кольорі, а моделі DPS 1000 і 1000R – у фірмовому червоному кольорі (Can-Am Red). Для моделі DPS 1000R також передбачений варіант забарвлення в сонячно-жовтий (Sunburst Yellow) колір. Крім того, у продажу є майже 150 позицій різних аксесуарів та супутніх товарів, які дозволять власникам доукомплектувати свої мотовсюдиходи Maverick Sport відповідно до власних потреб.

Can-Am

логотип can-am

Купити квадроцикли Can-Am у мотосалоні BRP Логос-Київ.

Sea-Doo

логотип sea-doo

Ski-Doo

логотип ski-doo

Інстаграм Мотосалону BRP Логос-Київ

Контакти

Мотосалон BRP "Логос-Київ"
Київ, вул. Юрія Іллєнка, 89-А
04119
Тел: (063) 247-95-99
Тел: (063) 247-95-00.
Олексій Штам

Мапа сайту

Напишіть вігук про мотосалон Логос-Київ.